DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet İçkale İlkokulu

eTwining

Okulumuzda İngilizce Öğretmeni Aysun Keleş tarafından 3/C sınıfının katılımıyla "İntelli English" e-twining projesi başlatılmıştır.

INTELLI ENGLISH – NURTURING 8 INTELLIGENCES

Projemizin amacı, çoklu zeka kuramlarını kullanarak, öğrencilerin İngilizceyi daha etkin ve eğlenceli bir şekilde öğrenmelerini sağlamak.

1 – Öğrencilerin dili kinestetikzekayı kullanarak daha aktif ve eğlenceli öğrenmesini sağlamak.

2- Öğrencilerin müziksel zekayı kullanarak ritmik duygularını katarak dinleme becerisinin geliştirilmesinin sağlanması .

3- Öğrencilerin dili öğrenirken diyaloglar, drama vs. kullanarak sosyal zekalarının gelişmesine katkı sağlamak.

4- Öğrencilerin web2.0 araçlarını kullanarak görsel zekalarını destekleyerek İngilizce öğretimini sağlamak.

5-Öğrencilerin sayısal zekalarını kullanarak dili analitik bir şekilde öğrenmelerine katkı sağlamak .

6-  Öğrencilerin doğasal zekayı kullanarak çevreye karşı duyarlılığını ( evcil hayvanlar, hava durumu, hisler vs ) ifade edebilmesini sağlamak.

7- Kişisel – içsel zekayı kullanarak kendini ifade edebilme yeteneklerine katkı sağlamak.

8-  Sözel dilsel zeka ile öğrencilerin dilsel, iletişim açısından gelişimine katkı sağlamak.

Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 26.02.2024 10:47 - Görüntülenme: 116

Etiketler :