DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mehmet İçkale İlkokulu

Mehmet İçkale İlkokulu

Adres
HUZUREVLERİ MAH. 23. SK. MEHMET IÇKALE ILKOKULU BLOK NO: 21/2 KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Yeniliklere ve değişime açık, bilgiyi temel ihtiyaç kabul eden, topluma yönelik proje ve çözüm üretebilen, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, doğruları yaşayan, yaşatan ve koruyabilen, saygılı ve hoşgörü sahibi, dinamik, özgüven ve sorumluluk bilinci gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirmek.
Misyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilgiden bilgi üretebilen, yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı ve sorgulayıcı, sosyal ilişkileri güçlü, saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı, topluma ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, ekip ruhuna sahip planlı, programlı, disiplinli, yeniliklere açık ve insan haklarına saygılı, çalışmalarımızda toplam kaliteyi hedefleyen ve 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kurumuz.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Sabah Başlama: 07:30 Bitiş: 12:20 Öğle Başlama: 12:30 Bitiş: 17:20
Okulumuza İlimizin her yerinden ulaşım bulunmaktadır
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilimizin yeni ilçelerinden Kayapınar´a bağlı Huzurevleri Mahallesinde bulunmaktadır. Orta düzey gelir durumuna sahip insanların yaşadığı ve her yerden ulaşımın kolayca yapılabildiği merkezi bir konumdadır.